De Dierendrogistproducten waar wij mee werken heeft Henriette de afgelopen 25 jaar uit verschillende merken samengesteld.

NML Health, Puur, Beaphar, Gim Cat, Pharmox, Sensipharm, Espree, Tropiclean, Bach Bloesem, Easypill, Sanal, Esve TopLine, Sanimal Pre&Probiotica, Diacur Giardiatest, Panacur, Mikki Dog Boot, Suitical , Iceland Pet, It’s My Dog, It’s my Cat enz

Natuurlijke Hondenvoeding en Kattenvoeding

Wij verkopen voeding zonder chemische geur/kleur en smaakstoffen, zonder overbodige vage bijproducten, zonder granen, zonder gluten , met zeer hoog vleesgehalte en / of visgehalte. Ook verkopen wij dieetvoeders voor de kat voor scherpe prijzen o.a. voor de blaas en / of nieren. Wij bekijken met u samen wat voor uw huisdier de juiste voeding is, ook qua budget en smakelijkheid. Waarbij de huid en vacht en spijsvertering op de eerste plaats komen. Wij verkopen verschillende merken vers vlees, maar ook verschillende merken brokken met de beste ingredienten. Ikzelf geef aan mijn hond een goede natuurlijke brok met eend en forel, zonder granen, zonder bijproducten, zij vind deze erg lekker en doet het er goed op. Wilt u het eten wat meer een uitdaging maken ? Dan hebben wij veel verschillende voerspellen en anti-schrokbakken waar u uit kunt kiezen.

Hondentraining en Puppytraining

Wanneer je met je hond gaat trainen is het belangrijk dat je hem niet te veel ‘ongezonde ‘snoepjes geeft maar hoogwaardige trainers / beloningsnoepjes liefst met zo min mogelijk bijproducten en een hoog vlees of visgehalte. Wij hebben in onze winkel veel verschillende natuurlijke koekjes, snoepjes en ook kauwsnacks voor honden van alle leeftijden. Heb je een pup, volwassen hond of senioren hond of een hond op dieetvoeding dan heeft u een ruime keus uit meer dan 250 artikelen in onze dierenwinkel.